Test reklamy
Awatar użytkownika
Administrator
Mały Konkurs - Pomysł na Rangi na Forum
Cześć Witajcie moi drodzy forumowicze :-)

Dziś mam dla was mały Konkurs - Do wygrania Zestaw DIY do składania. Będzie to Cyfrowy zegarek na mikrokontrolerze.

CO należy zrobić.
W Konkursie może wziąć udział każda osoba zarejestrowana na Forum. Każda osoba może przesłać jedno zgłoszenie tematyczne swoich RANG

Tematem konkursu jest tematyka "Rang" na Forum. Jest to opis który pojawia się pod ksywka na Forum. ( W Moim przypadku Administrator )

Należy zaproponować chronologiczny zestaw kilkunastu / kilkudziesięciu Rang dla naszego Forum np.

:arrow: Praktykant
:arrow: Początkujący Serwisant
:arrow: Serwisant
:arrow: Zaawansowany Serwisant
:arrow: Profesjonalny Serwisant

Proponujcie swoje , osoba która zaproponuje najciekawsze Rangi i zostaną one przez grono Moderatorów i Admina wybrane osoba ta wygra ciekawy Zestaw Zegarka do składania . :-)

Pozdrawiam Bartosz
Re: Mały Konkurs - Pomysł na Rangi na Forum
Szczawik
Starszy Amator
Lekko Zaawansowany
Wymiatacz
Champion
Kierownik zamieszania
Serwisant
Projektant
Mgr
McGiver
Awatar użytkownika
Administrator
Cześć ,

Konkurs dobiega powoli końca. Czas do podawania swoich propozycji mija z końcem miesiąca września :-)

Tak więc zachęcam do wzięcia udziału i podawania swoich propozycji.

Przypominam że nie muszą się one kończyć na 5 sztukach, może być ich więcej, 10-15 itp :-) ale najważniejsze to aby tematycznie nawiązywały np do Elektroniki :-)

Pozdrawiam Bartosz
Awatar użytkownika
Administrator
Witajcie,

Tak jak informowałem w poprzedniej transmisji LIVE, niestety konkurs nie do końca wypalił. Ogólnie zgłosiły swój udział 3 osoby. Dwie tu na forum oraz jedna mailowo , która przesłała swoje propozycje.

Tak jak już poprzednio wyjaśniałem nie tego spodziewaliśmy się z moderatorami i niestety nikomu z 3 nadesłanych propozycji nie przyznaliśmy nagrody głównej. Aby byc fer w stosunku do was, to tak jak już wspomniałem otrzymujecie wszyscy nagrody pocieszenie , zestawy do montażu linijki LED na 10 diodach na CD4017 oraz NE555.

Osoba która nadesłała zgłoszenie mailem już otrzymała swój zestaw. teraz prośba do was . Prosze o przesłanie informacji na PW na forum , podając numer paczkomatu do którego wysłać zestaw, numer telefonu, maila, i imie. potrzebne jest to wszystko do zgłoszenia do wysyłki.

Pozdrawiam Bartosz
ODPOWIEDZ

Wróć do „Forum Organizacyjne - Wszelakie ogłoszenia, Ważne Informacje i Ankiety”